Dr. Kondrács Márk

parodontológus szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2016-ban summa cum laude minősítéssel. Érdeklődési területeim: parodontológia, dentoalveoláris sebészet, implantológia.

Gyakorlatias ember vagyok és már fiatal korom óta az orvosi hivatás érdekelt, így esett a választásom a fogorvosi szakmára, amiben egyaránt jelen van a manualitás, a logikus gondolkodás és a gyógyítás.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

A fogászaton belül azért specializálódtam parodontológiára, mert itt legalább annyira fontos a páciensek motiválása és a prevenciós elvek szem előtt tartása, mint maga az elvégzett kezelés. Alapfeltétel az együttműködés. Jó látni, amikor a terápia és az egyéni szájhigiénia javulásának eredményeképpen megszűnik a gyulladás, a fogínyvérzés, a fog mozgathatósága csökken és a pácienssel közös munka eredményeképpen el tudunk érni egy gyógyult, stabil állapotot. Véleményem szerint ez az átfogó prevenciós szemlèlet kulcsa a hosszútávú sikerességnek, de nem csak a fogak megtartása esetében, hanem az implantológiai eljárások terén is.

Szívemhez legközelebb a sebészet áll, azon belül is a türelmet, precizitást igénylő “plasztikai” és mikrosebészeti jellegű műtéti beavatkozások. Érdekel még a fogágy és a bölcsességfogak sebészete, továbbá az implantátum beültetése és az azt előkészítő csont és lágyrész-augmentációs beavatkozások.

Igyekszem úgy hozzáállni pácienseim hez a terápiás elveket illetően, hogy magamnak mit javasolnék, ha én ülnék a fogászati kezelőegységben. Törekszem a fejlődésre és a legújabb eljárásokat követve szeretném a tőlem telhető legjobb ellátásban részesíteni pácienseimet.

Vélemények Dr. Kondrács Márk fogorvosról

Online bejelentkezés

Adatvédelem

10 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés