Dr. Szabó Brigitta

konzerváló fogászat-fogpótlástan szakorvos

Dr. Szabó Brigitta vagyok, fogszakorvos. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, 2012-ben. A Differental fogorvosi rendelőben komplex fogpótlásokat készítek a pácienseknek: teljes protetikai rehabilitációkat (új mosolyokat), fogászati implantátumra készülő koronákat és hidakat, fémmentes fogpótlásokat, valamint fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) végzek.

Dr. Szabó Brigitta fogorvos / Differental fogorvosi rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Már gyermekkoromban tudtam, hogy az orvosi hivatás áll hozzám a legközelebb: imádtam minden orvosi témájú könyvet, filmet, krimit, dokumentumfilmet, nem rettentem el a vértől sem. A fogak gyógyításában találtam meg végül a saját utamat.

A fogászat rendkívül szerteágazó szakma, ahogy fentebb is írtam, nekem két nagy kedvencem van ezen belül:

  • Az egyik a fogpótlások készítése, mert ez a legnagyobb és legláthatóbb változás a páciens számára. Itt ér engem és a pácienst is a legtöbb érzelem.
  • A másik kedvencem a gyökérkezelés. Szeretem keresgélni az apró csatornákat és gondolkozni, hogy egy-egy nehezebb esetet vagy anatómiai variációt hogyan oldjak meg.

Nyugodt természetem van, e mellett az alaposság és a maximalizmus is jellemző rám, nem szeretem a fél megoldásokat vagy az összecsapott munkát. Ez szerintem szerencsés kombináció, ha mások sok-sok évre tervezett fogpótlásáról van szó! Szeretek a Differental csapatában dolgozni, hiszen így módomban áll a többi szakorvossal konzultálni, hogy a páciens minden szakterületen a legjobb, legtartósabb megoldást kaphassa.

Vélemények Dr. Szabó Brigitta fogszakorvosról

Maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

15 + 13 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés