Dr. Szanyi Barbara

fogszakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szanyi Barbara vagyok, fogorvos. Diplomámat 2017-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A Differental fogorvosi rendelőben elsősorban fogmegtartó kezeléseket (fogtömés, gyökérkezelés) és esztétikus fogpótlásokat készítek (kerámia héj, fémmentes korona vagy híd). 

Dr. Szanyi Barbara fogszakorvos / Differental Fogorvosi Rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

A legtöbbször a front fogak helyreállítása miatt keresnek fel a rendelőben. Ez idézi elő a leglátványosabb változást, hiszen a páciens nem csak a szép mosolyát kapja vissza, hanem az önbizalmát is. Nekem ez a felhőtlen, boldog mosoly a legpozitívabb visszajelzés!

A fogászat számomra a gyógyítás és az alkotás tökéletes kombinációja: egyrészt segítek a páceinsemnek a gyógyulásban, a fájdalmak csökkentésében, másrészt az eredetivel szinte mindenben megegyező “új fogakat” hozok létre. Mintha egy miniatűr szobrot készítenék – egy kevésbé megszokott helyszínen!

Empatikusnak és türelmesnek tartom magam, ami szerintem elengedhetetlen a fogorvosi szakmában. Emellett minden esetben törekszem a maximumra, a szép mosolyban nem ismerek kompromisszumot!

Vélemények Dr. Szanyi Barbara fogorvosról

Egy átlagember életében minimum két dologtól f*sik,a musttól és a fogorvostól.
Utóbbira Dr. Szanyi Barbara hihetetlen profizmusával, odaadásával és végtelen türelmével tökéletesen rácáfolt. Letört hátsó fog pótlására érkeztem hozzá, amit teljesen fájdalommentesen, gyors, esztétikus és precíz munkával el is készített. Örök hálám.

Orbán István

Online bejelentkezés

Adatvédelem

6 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés