Dr. Szanyi Barbara

fogszakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szanyi Barbara vagyok, fogorvos. Diplomámat 2017-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A Differental fogorvosi rendelőben elsősorban fogmegtartó kezeléseket (fogtömés, gyökérkezelés) és esztétikus fogpótlásokat készítek (kerámia héj, fémmentes korona vagy híd). 

Dr. Szanyi Barbara fogszakorvos / Differental Fogorvosi Rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

A legtöbbször a front fogak helyreállítása miatt keresnek fel a rendelőben. Ez idézi elő a leglátványosabb változást, hiszen a páciens nem csak a szép mosolyát kapja vissza, hanem az önbizalmát is. Nekem ez a felhőtlen, boldog mosoly a legpozitívabb visszajelzés!

A fogászat számomra a gyógyítás és az alkotás tökéletes kombinációja: egyrészt segítek a páceinsemnek a gyógyulásban, a fájdalmak csökkentésében, másrészt az eredetivel szinte mindenben megegyező “új fogakat” hozok létre. Mintha egy miniatűr szobrot készítenék – egy kevésbé megszokott helyszínen!

Empatikusnak és türelmesnek tartom magam, ami szerintem elengedhetetlen a fogorvosi szakmában. Emellett minden esetben törekszem a maximumra, a szép mosolyban nem ismerek kompromisszumot!

Vélemények Dr. Szanyi Barbara fogorvosról

Jó a csapatmunka, tetszik az, hogy a pácienst partnerként kezelik.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

12 + 6 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés