Sokan úgy gondolják, hogy a természetes fog nem lehet szép, ám ez egyáltalán nincs így. A természet adta naturális morfológia gyönyörű. Saját fogunk színe és formája teljesen egyedi.

A kor előrehaladtával persze ezek a fogformák és fogszínek változnak, többnyire sajnos kedvezőtlen irányban. Ez nem azt jelenti, hogy az adott fog csúnya lesz, mert könnyen lehet, hogy az adott páciens arcához, mosolyához ez tökéletes passzolni fog és nincsen szükség arra, hogy invazív beavatkozással ez meg legyen változtatva. 

Abban az esetben, ha fogak ápoltak, nem töredezettek és nincs közöttük rés, akkor a rendelőnkben a legegyszerűbb és leggyorsabb eljárással tudjuk széppé varázsolni azokat. 

A rendelőben történő fogfehérítés tökéletesen alkalmas arra, hogy természetesen fehérré világosítsa fogait. A kezelés hossza nagyjából egy óra. A nálunk alkalmazott fehérítő termékcsalád az amerikai Beyond Max rendszer. 

🔸 A fogfehérítés menete🔸

  1. Az egyszerű izoláló eszközök elhelyezése után felviszünk az ínyre egy védő anyagot, hogy maga a fogfehérítő zselé ne kerüljön az érzékeny területekre.

  2. Felhelyezzük a fogsorra a fogfehérítő anyagot is, majd 20 percig hideglámpás LED fényforrás segítségével aktiváljuk azt.
  3. Ezt kétszer megismételjük végül pedig eltávolítjuk a maradék fogfehérítő anyagot és az ínyvédőt. 

Ez az eljárás egyáltalán nem károsítja a fogzománcunkat. Azonnali látványos eredményt nyújt. Azonban a hosszú távú fehérség megőrzése érdekében érdemes a dentálhigiénikus által javasolt teendőket betartani. 

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

14 + 9 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: