Próbamosoly

Az okos rendelőnkben számos olyan orvosi eszközt és szoftvert használunk, melyek a mindennapi munka mellett a bonyolult, komplex tervezési folyamatokban is nagy segítségünkre vannak. A 3D nyomtatással készült próbamosoly például egy igen modern fogászati technológia, komoly 3D tervezést igényel. Ezt a folyamatot minden esetben egy számítógépes Mosolytervezés előzi meg, melyet a pácienst is bevonva készítünk el.

Online bejelentkezés

A próbamosoly tehát tulajdonképpen a Mosolytervezés eredményeként kialakított fogmodell, fogpróba, amit a páciens még a valódi beavatkozás előtt bepróbálhat, megnézhet – eloszlatva ezzel minden bizonytalanságot a kezelés kapcsán. Ennek a technológiának köszönhetően tökéletes végeredményt tudunk elérni, amivel a pácienseink is elégedetten távoznak rendelőnkből.

3D nyomtatással készült próbamosoly

Rendelőnkben a legmodernebb fogászati megoldásokat alkalmazzuk. A 3D Mosolytervezés során kialakított fogakat 3D nyomtató segítségével helyben kinyomtatjuk, és ennek segítségével a szájban egy próbát végzünk. A próbamosoly célja, hogy a beavatkozás előtt megnézhesse, kipróbálhassa a készülő fogpótlását és szükség esetén módosíthassunk rajta.

Ha a forma tervek a próbák végeztével elfogadásra kerültek, fogpótlást természetesen a választott anyagból (például cirkónium, kerámia) készítjük el Önnek, és ez kerül majd végleges beragasztásra is.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

1 + 2 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu