Vélemények

Számunkra nincs hitelesebb ajánlás a pácienseink visszajelzéseinél! Hogyan élték meg a nálunk töltött időt? Meséljék el ők maguk!

Bejelentkezés

Kérlek, adjátok át Dr. Nagy Zsoltnak, hogy nagyon profi munkát végzett! A fogaimat imádom, tökéletesek, teljesen élethűek a héjak. Mindenkitől folyamatosan kapom a bókokat. Zsolt mellett Adri, az asszisztense is nagyon kedves volt minden alkalommal. Azt sem hagyhatom ki, hogy telefonon is mindig nagyon segítőkészek voltak a lányok, és a rendelő is nagyon felszerelt és tiszta volt.

Minden ismerősömnek nagyon szívesen fogom ajánlani a rendelőt!

Evelyn

Több év fájdalmas fogszabályozás után, 20 év elteltével a testvérem ajánlására ellátogattam a rendelőbe. „Apróbb”, de évek óta az önbizalmamat csökkentő problémával fordultam Dr. Nagy Zsolthoz. Nem hittem, hogy néhány „kisebb” beavatkozással, az eredeti/saját mosolyomat megtartva esztétikailag is szebbé, egységesebbé lehet varázsolni a fogsoromat.

Dr. Nagy Zsolt szakmai tudása és konstruktív hozzáállása bizalommal töltött el, a végeredményért pedig ezúton is még egyszer nagyon hálás vagyok! Köszönöm a kedves Differental csapatnak is a közreműködést. Egy új, de régi mosolyt látok :)​

M. Renáta

Az abszolút profizmus, az érző és értő emberi hozzáállás jellemzi a Differental rendelő munkáját. Kezdetektől idejárunk, és a magas szakmai minőség folyamatosan él, amelyre Nagy Pál doktor úr minőségi garanciát ad. Ezúton köszönöm Máriaföldy Kinga doktornő nagyszerű munkáját, pozitív élmény volt a kezelésekre járni. A szkenneléses fogminta vétel nagyon jó, pontos és kényelmes megoldás.

Talán nem mellékes, hogy korrekt árakkal dolgozik a rendelő. Az asszisztencia és az időpont szervezésnek is köszönöm a segítőkész munkát.

Takácsné Speck Judit

Foghéjakat kaptam, dr. Nagy Zsolt kiváló, professzionális munkát végzett, nagyon meg vagyok elégedve és végre úgy mosolygok, mint régen. Csak ajánlani tudom!

D. Orsolya

A Differental új alapokra helyezte a fogorvosi kezelés fogalmat nálam. Az orvosok elképesztő profizmussal és empátiával kezelnek, maga a rendelő pedig igazán európai színvonalú. Élménnyé teszik a fogászati kezelést, ami valljuk be, nagy kihívás!

Kajtár Bálint

Korszerű technika, szakértőkből álló csapat, mindig igényes és kompromisszum mentes munka. Mindenféle komoly dologgal is foglalkoznak amit mezei fogorvosok nem szoktak bevállalni. Több orvos is dolgozott a fogaimon, mindegyik a szakterületének megfelelően kiváló munkát végzet, több mint egy éve nem volt fogászati problémám miután rendbe raktak.

Birtalan Előd

Dr. Nagy Zsoltnál jártam a rendelőben. Zsolt kiváló fogorvos, gyönyörű munkát végzett, 100%-ban elégedett vagyok a végeredménnyel. Az asszisztense, Adri végig nagyon kedves és segítőkész volt. A rendelő nagyon jól felszerelt és tiszta, az egyeztetésekkor pedig minden munkatárs rendkívül segítőkész és kedves volt.:)

Kárpáti-Varga Evelyn

Én nagyon hálás vagyok Dr. Nagy Zsoltnak. A munkáját a legmagasabb szintű profizmus és maximalizmus jellemzi, emellett figyelmes, nyugodt és türelmes. Álommosolyom lett, pedig nem volt egyszerű dolguk az én fogsorommal. Ezért jár az elismerés.

Természetesen ehhez egy olyan tapasztalt és tündéri asszisztens is szükséges, mint Adri, akitől teljesen fájdalommentes fogkőleszedést és fogfehérítést is kaptam, gyönyörű eredménnyel. Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Évek óta lelkesen járok hozzájuk, különösen Dr. Nagy Zsolthoz. Fájdalommentes, gyors kiszolgálás, biztonságban érzem magam és mindig a lehet legteljeskörűbb tájékoztatást kapom a lehetőségeimről, következő lépésekről. Csak ajánlani tudom mind a doktor urat, mind a rendelőt.

Veress Luca

Ajánlották számomra ezt a helyet és nem kellett csalódnom 😊 Nagyon kedvesek és segítőkészek és nagyon hálás vagyok Dr. Hriczó-Koperdák Gergely munkájáért és precizitásáért, amivel 100%osan elégedett voltam. Csak ajánlani tudom.

R. Zsófia

Azon gondolkodom, milyen negatívumot tudnék írni, de semmi nem jut eszembe:-) Én Dr. Gángó Júliához járok, aki egy empatikus profi. A kettő ritkán jár együtt. Mindent megmutat, elmagyaráz, de sohasem kioktat. Nagyon szerethető a munkamódszere. Asszisztensei kiválóan segítik a munkáját.

Az egész rendelő visszafogott eleganciája, tisztasága példamutató, megnyugtató. A koordinátor kolléganők kedvesek, nem tolakodóan közvetlenek, segítőkészek. Röviden: örülök, hogy ide járhatok!

Szent-Iványi Miklós

Nagyon profi csapat! Szakszerű és emberközpontú gyógyítás! Nekem évtizedes problémáimat oldották meg!!! és mindig van parkoló hely a közelben…

Boukpessi Mark

Ezúton is köszönöm még egyszer Dr. Nagy Zsolt profi munkáját. A recepciós hölgy és az asszisztens is végtelenül kedvesek. Csak ajánlani tudom Őket!

Szenyeri Balázs

Csak a Differentalhoz! Nagy döntés, melyet több, mint 10 év alatt csak mellette tudtam meghozni! Őszintén hálás vagyok azért, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat tudtam érezni Dr. Nagy Zsolt és a csapata iránt.

Minden percben bebizonyosodott, hogy ebben a nyugodt, harmonikus közegben és összhangban a legminőségibb munkát kapom az extra modern technológiával és precíz munkavégzéssel. Egy kényelmes, tökéletesen illeszkedő, szép cirkon koronát kaptam nagyon rövid idő alatt, fájdalommentesen. Köszönöm még egyszer!

Zilizi Réka

Én 2 dologtól félek a legjobban. A fogorvosoktól és a sötétségtől. Hogy az utóbbitól miért? Mert ki tudja hány fogorvos van a sötétben! Ám ezt a rettegést igyekeztem legyűrni a vállalhatatlan fogsorom miatt.

A modern eszközöknek és a profi szakértelemnek köszönhetően ma már egy gyönyörű mosoly tulajdonosa lehetek. Igazán hálás vagyok érte Nagy Zsolt doktor úrnak és a világ legkedvesebb asszisztensének, Adriennek. Örülök , hogy a legjobb helyre bukkantam 🙂

Deák Zsuzsanna

A nővérem ajánlásával érkeztem Dr. Nagy Zsolthoz, aki elképesztő fogsort varázsolt a tesóm szájába. Amikor megláttam tudtam, hogy én is itt kérek segítséget, hogy végre ” rend ” legyen a számban. Nem csalódtam…sőt!!!

A mindig tiszta és már már az űrtechnológiát felvonultató rendelőben mindig kedvesen fogadtak és mindig találtak a számomra megfelelő időpontot. Mindig tudtam, hogy mi fog történni az adott kezelés alatt és a kezdeti idegesség pedig 1 perc alatt tovaszállt. Bárki aki eddigi félt a fogorvostól itt nem fog. Nagyon köszönöm a profi munkát!

M. Tamás

Egy átlagember életében minimum két dologtól f*sik,a musttól és a fogorvostól.
Utóbbira Dr.Szanyi Barbara hihetetlen profizmusával, odaadásával és végtelen türelmével tökéletesen rácáfolt. Letört hátsó fog pótlására érkeztem hozzá, amit teljesen fájdalommentesen, gyors, esztétikus és precíz munkával el is készített.
Örök hálám.

Modern, profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Differentalt!

Farkas Zoltán

Eddigi életem úgy telt, hogy rettegtem már a fogorvos gondolatától is, ami sajnos a fogaimon is meglátszott. A Differental rendelőjébe krízis helyzetben, erősen begyulladt foggal egy barátom közbenjárásával érkeztem.

Dr Nagy Zsolt és Kedves asszisztense Adrienn tíz perc leforgása alatt elfeledtette velem az összes traumát, amit az eddig általam felkeresett fogorvosi rendelőkben szedtem össze. Azóta már a hatodik kezelésen is túl vagyok, amit mindössze nyolc hét leforgása alatt hoztunk össze! Újra merek rendesen nevetni, kezd helyreállni az önbizalmam, amiért nagyon hálás vagyok!

Modern, profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Differentalt!

Farkas Zoltán

Profizmus&maximalizmus. Tudom, hogy Pali a legjobbat hozza ki a körülményekből. Jó érzés rábízni a fogaimat\magam. Julcsival együtt szuper csapat. Bár mindenki ilyen ellátást kapna! Köszönet és hála?

Maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

Jó érzés volt ide járni annak ellenére, hogy nagyon félek.

Minden csodás. Rajongója vagyok a rendelőnek.

Nagyon elégedett vagyok az orvosi ellátással és a recepciós kolléganők segítőkészségével, kedvességével.

A fogkövemet 15 éve szedettem le utoljára és annyira borzasztó élmény volt, hogy akkor úgy határoztam soha többé fogorvos!!!!! Ahogy telt az idő rá kellett jönnöm, hogy fel kell keresnem mégis egy fogorvost és újból rászántam magam. Véletlenül kerültem a Differental rendelőbe. A fogkőlevételre úgy készültem mint akin a „halálos ítéletét” – hajtják majd végre. Megdöbbenve éltem át, hogy semmi kellemetlen fájdalomban nem volt részem. Finom kezekkel, óvatosan és szakszerűen dolgoztak a számban. Nem is volt rossz érzésem. Az ínyem nem fájt, és utána sem volt érzékeny. Mindezt kellemes, nyugodt légkörben és céltudatosan végezték. Mindenkinek ajánlani tudom a rendelőt, és köszönetet mondok az ott dolgozóknak.

János

Nagyon elégedett vagyok az emberi és a szakmai hozzáállással is.

Szeretek ide járni, kedves a kiszolgálás, érzéstelenítő zselék minden ízben!

Pápai Balázs

Jó hangulatú, barátságosan berendezett rendelő, udvarias, segítőkész munkatársak és magas színvonalú, precíz szolgáltatás.

Nagy E. Dalma

Júlia csodálatos szakember!

Nagyon kedves mindenki, mindig jókedvűek, segítőkészek.

Jó a csapatmunka, tetszik az, hogy a pácienst partnerként kezelik.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

1 + 11 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu