Vélemények

Számunkra nincs hitelesebb ajánlás a pácienseink visszajelzéseinél! Hogyan élték meg a nálunk töltött időt? Meséljék el ők maguk!

Bejelentkezés

Én nagyon hálás vagyok Dr. Nagy Zsoltnak. A munkáját a legmagasabb szintű profizmus és maximalizmus jellemzi, emellett figyelmes, nyugodt és türelmes. Álommosolyom lett, pedig nem volt egyszerű dolguk az én fogsorommal. Ezért jár az elismerés.

Természetesen ehhez egy olyan tapasztalt és tündéri asszisztens is szükséges, mint Adri, akitől teljesen fájdalommentes fogkőleszedést és fogfehérítést is kaptam, gyönyörű eredménnyel. Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Évek óta lelkesen járok hozzájuk, különösen Dr. Nagy Zsolthoz. Fájdalommentes, gyors kiszolgálás, biztonságban érzem magam és mindig a lehet legteljeskörűbb tájékoztatást kapom a lehetőségeimről, következő lépésekről. Csak ajánlani tudom mind a doktor urat, mind a rendelőt.

Veress Luca

Csak a Differentalhoz! Nagy döntés, melyet több, mint 10 év alatt csak mellette tudtam meghozni! Őszintén hálás vagyok azért, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat tudtam érezni Dr. Nagy Zsolt és a csapata iránt.

Minden percben bebizonyosodott, hogy ebben a nyugodt, harmonikus közegben és összhangban a legminőségibb munkát kapom az extra modern technológiával és precíz munkavégzéssel. Egy kényelmes, tökéletesen illeszkedő, szép cirkon koronát kaptam nagyon rövid idő alatt, fájdalommentesen. Köszönöm még egyszer!

Zilizi Réka

Én 2 dologtól félek a legjobban. A fogorvosoktól és a sötétségtől. Hogy az utóbbitól miért? Mert ki tudja hány fogorvos van a sötétben! Ám ezt a rettegést igyekeztem legyűrni a vállalhatatlan fogsorom miatt.

A modern eszközöknek és a profi szakértelemnek köszönhetően ma már egy gyönyörű mosoly tulajdonosa lehetek. Igazán hálás vagyok érte Nagy Zsolt doktor úrnak és a világ legkedvesebb asszisztensének, Adriennek. Örülök , hogy a legjobb helyre bukkantam 🙂

Deák Zsuzsanna

Eddigi életem úgy telt, hogy rettegtem már a fogorvos gondolatától is, ami sajnos a fogaimon is meglátszott. A Differental rendelőjébe krízis helyzetben, erősen begyulladt foggal egy barátom közbenjárásával érkeztem.

Dr Nagy Zsolt és Kedves asszisztense Adrienn tíz perc leforgása alatt elfeledtette velem az összes traumát, amit az eddig általam felkeresett fogorvosi rendelőkben szedtem össze. Azóta már a hatodik kezelésen is túl vagyok, amit mindössze nyolc hét leforgása alatt hoztunk össze! Újra merek rendesen nevetni, kezd helyreállni az önbizalmam, amiért nagyon hálás vagyok!

Modern, profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Differentalt!

Farkas Zoltán

Profizmus&maximalizmus. Tudom, hogy Pali a legjobbat hozza ki a körülményekből. Jó érzés rábízni a fogaimat\magam. Julcsival együtt szuper csapat. Bár mindenki ilyen ellátást kapna! Köszönet és hála?

Maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

Jó érzés volt ide járni annak ellenére, hogy nagyon félek.

Minden csodás. Rajongója vagyok a rendelőnek.

Nagyon elégedett vagyok az orvosi ellátással és a recepciós kolléganők segítőkészségével, kedvességével.

A fogkövemet 15 éve szedettem le utoljára és annyira borzasztó élmény volt, hogy akkor úgy határoztam soha többé fogorvos!!!!! Ahogy telt az idő rá kellett jönnöm, hogy fel kell keresnem mégis egy fogorvost és újból rászántam magam. Véletlenül kerültem a Differental rendelőbe. A fogkőlevételre úgy készültem mint akin a “halálos ítéletét” – hajtják majd végre. Megdöbbenve éltem át, hogy semmi kellemetlen fájdalomban nem volt részem. Finom kezekkel, óvatosan és szakszerűen dolgoztak a számban. Nem is volt rossz érzésem. Az ínyem nem fájt, és utána sem volt érzékeny. Mindezt kellemes, nyugodt légkörben és céltudatosan végezték. Mindenkinek ajánlani tudom a rendelőt, és köszönetet mondok az ott dolgozóknak.

János

Nagyon elégedett vagyok az emberi és a szakmai hozzáállással is.

Szeretek ide járni, kedves a kiszolgálás, érzéstelenítő zselék minden ízben!

Pápai Balázs

Jó hangulatú, barátságosan berendezett rendelő, udvarias, segítőkész munkatársak és magas színvonalú, precíz szolgáltatás.

Nagy E. Dalma

Júlia csodálatos szakember!

Nagyon kedves mindenki, mindig jókedvűek, segítőkészek.

Jó a csapatmunka, tetszik az, hogy a pácienst partnerként kezelik.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

2 + 14 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés