Dr. Nagy Zsolt

fogszakorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

Dr. Nagy Zsolt vagyok, fogorvos, a Differental fogorvosi rendelő egyik alapítója. 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Fő területem az esztétikai fogászat (mosolytervezés, kerámia héjak, azonnali fogászati koronák) és a helyreállító fogászati kezelések (fogtömés, fogászati koronák és hidak).

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Szerencsésnek tartom magam, hiszen a munkám a hobbim, így a napom nagy részét annak szentelhetem, ami a leginkább érdekel! Célom, hogy a magyar páciensek is megtapasztalják a digitiális megoldásokkal járó előnyöket: a jelentősen megrövidült kezelési időt és a számítógépek nyújtotta precizitást.

A digitális eszközöknek köszönhetően minimális időt kell a fogászati székben tölteni, így figyelmét és idejét arra fordíthatja, ami valóban fontos Önnek! Egynapos fogpótlásainknak hála minden helyzetre tudunk megoldást nyújtani.

Tanulom és tanítom

Hiszem, hogy akkor tudok hatékonyan segíteni a pácienseimnek, ha naprakész tudással rendelkezem. Így rendszeres résztvevője vagyok a bécsi Ivoclar ICDE center és a helsinki Nordic Institute for Dental Education digitális fogászati továbbképzéseinek, valamint a Digital Dentistry Society éves kongresszusainak.

Közel 15 éve részt veszek az oktatásban a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján, a hallgatók az előadásokon és a fogászati gyakorlaton egyaránt találkozhatnak velem. 

Emellett 2011 óta továbbképzéseket tartok fogorvosoknak a digitális fogászati megoldásokról (például mosolytervezés, azonnali fogászati koronák, egy ülésben elkészíthető fogászati koronák), többek között a szakmában prémium kategóriát képviselő Ivoclar Vivadent cégnek is.

A Dental World, a legnagyobb közép-európai fogászati szakkiállítás és kongresszus Digitális fogászati szekciójának témavezetője vagyok 2019 óta.

Tagságok

  • Magyar Esztétikai és Restauratív Fogászati Társaság – alapító tag
  • Digital Dentistry Society – rendes tag

Vélemények Dr. Nagy Zsolt fogorvosról

Jó érzés volt ide járni annak ellenére, hogy nagyon félek.

Nagyon elégedett vagyok az emberi és a szakmai hozzáállással is.

Minden csodás. Rajongója vagyok a rendelőnek.

Kedvesek, segítőkészek a rendelő munkatársai.

Nagyon elégedett vagyok az orvosi ellátással és a recepciós kolléganők segítőkészségével, kedvességével.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 12 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés