Mosolytervezés

Mi a legnagyobb előnye annak, hogy rendelőnkben 3D eszközöket és szoftvereket használunk? Egyértelműen a tervezhetőség!

Online bejelentkezés

Legyen szó parodontológiai, implantológiai vagy esztétikai beavatkozásról, a legtöbb esetben tudjuk előre vizualizálni a páciens számára a végeredményt. Már a beavatkozás előtt láthatja az új mosolyát, sőt, be is próbálhatja, így maximális bizalommal vághat bele az adott kezelésbe.

Mikor ajánlott a Mosolytervezés?

A számítógépes mosolytervezést főként azokban az esetekben szoktuk javasolni pácienseknek, ha frontfogakat, mosolyvonalat érintő fogakat szeretnének rekonstruáltatni, helyreállítani. Ilyen lehet például a fogászati héj készítése vagy az akár egy nap alatt elkészülő fogászati korona.

Mosolytervezés – Így fog kinézni az új mosolyod!

A mosolytervezés folyamata 5 lépésből áll:

  1. Először egy fotózás során rögzítjük a páciens mosolyát, melyet minden embernél egyedi mimikai adottságok határoznak meg.
  2. A rögzített képeket feltöltjük a 3D mosolytervező szoftverünkbe, majd aprólékosan vizualizáljuk, hogy az adott helyzetre milyen esztétikai eredmény érhető el. Minden esetben maximálisan szem előtt tartjuk a páciensek egyéni igényeit.
  3. Átbeszéljük a várható végeredményt, majd ez alapján elkészítjük a végleges formákat.
  4. Ha igény van rá, akkor az elkészült tervekből készítünk egy ún. fogpróbát, mosolypróbát, amit a páciens be tud próbálni a kezelés megkezdése előtt. A fogpróbával ellenőrizni tudja, mennyire tetszik neki a megtervezett fog a valóságban.
  5. A fogpróbáról szintén képeket rögzítünk, amit átadunk a páciensnek, hogy a rendelőn kívül is átgondolhassa, hogy szeretne-e a valós kezelésbe belevágni.
  6. Ezek után kezdődik el a mosolyszépítő kezelés.

Ezeknek a lépéseknek köszönhetően tökéletes, pontos és precíz végeredményt tudunk elérni, amivel a pácienseink is elégedetten távoznak rendelőnkből.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

13 + 9 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu