Dr. Nagy Pál Ph.D

implantológus, parodontológus fogszakorvos

Dr. Nagy Pál vagyok, parodontológus és implantológus szakorvos. A Differental Fogorvosi Rendelőt közösen álmodtuk meg a testvéremmel, aki szintén fogorvos. Már fiatal koromban is az orvosi hivatás vonzott, amiben valószínűleg közrejátszott, hogy a szüleim is fogorvosként dolgoztak.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem a diplomámat 2008-ban summa cum laude minősítéssel. Szakvizsgáimat szintén a Semmelweis Egyetemen tettem le 2013-ban és 2019-ben (parodontológia, implantológia).

Kiemelt érdeklődési területem a fogínysorvadás, fogínygyulladás kezelése (parodontológia), a fogbeültetések (implantológia), valamint a szájsebészeti helyreállító kezelések. 

Nagyon szeretem a szakmámban azt, hogy emberekkel foglalkozom, és segíthetek megoldani a – néha nagyon komplexnek és súlyosnak tűnő – problémáikat. Mivel minden páciens más, így minden esetnél új megoldást kell találnom a gyógyulásra, ez a változatosság szerintem színessé teszi ezt a szakmát.

Természetes és gyors megoldás foghiányra

Az egyik leggyakrabban végzett kezelés rendelőnkben az azonnali implantátum beültetés. A foghúzással egy időben elvégezzük a fogbeültetés, majd ugyanekkor elkészítjük rá a fogpótlást is (például a fogászati koronát). Ezzel a módszerrel elkerülhető a fogtechnikus bevonása és a többnapos vagy akár több hetes várakozási idő is.

Minden esetben igyekszem a legtermészetesebb és legesztétikusabb megoldásra törekedni, ez sokszor szinte mérnöki precizitást és előkészítést igényel. Rendelőnkben számítógéppel tervezzük meg a teljes fogbeültetési folyamatot és az arra készülő fogpótlásokat is. A modern szájsebészeti megoldásoknak köszönhetően a sebgyógyulási idő is felgyorsítható.

Kutatás és oktatás

A Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikájának oktatója vagyok 2013 óta, 2019-től tanársegédi fokozatban. PhD kutató munkámat is itt végeztem.

Az egyetemi oktatás mellett rendszeresen tartok előadást fogorvosoknak a Parodontológiai Klinika által szervezett eseményeken, és néha megtisztelő felkérést kapok hazai konferenciák előadójaként is. Kutatómunkámmal nemzetközi konferencián is volt lehetőségem előadni.

Szakmai tudásom mondhatni fanatikusan igyekszem fejleszteni: a rendszeres külföldi kongresszusokon és kurzusokon szerzett ismereteim, a szakirodalom olvasása illetve az egyetem oktatójaként az újdonságok megismerése és kipróbálása biztosítja, hogy szakmailag megalapozott, evidenciákon nyugvó kezeléseket biztosítsak pácienseimnek, mindezt ötvözve a rám jellemző precizitással és körültekintéssel.

A szakmám mellett a hobbim a sportolás és kutyámmal töltött séták.

Vélemények Dr. Nagy Pál fogorvosról

Az abszolút profizmus, az érző és értő emberi hozzáállás jellemzi a Differental rendelő munkáját. Kezdetektől idejárunk, és a magas szakmai minőség folyamatosan él, amelyre Nagy Pál doktor úr minőségi garanciát ad. Ezúton köszönöm Máriaföldy Kinga doktornő nagyszerű munkáját, pozitív élmény volt a kezelésekre járni. A szkenneléses fogminta vétel nagyon jó, pontos és kényelmes megoldás.

Talán nem mellékes, hogy korrekt árakkal dolgozik a rendelő. Az asszisztencia és az időpont szervezésnek is köszönöm a segítőkész munkát.

Takácsné Speck Judit

Profizmus&maximalizmus. Tudom, hogy Pali a legjobbat hozza ki a körülményekből. Jó érzés rábízni a fogaimat\magam. Julcsival együtt szuper csapat. Bár mindenki ilyen ellátást kapna! Köszönet és hála?

Maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

Dr.Nagy Pál kiváló szakorvosi tudása és empatikus emberi hozzáállása igazi hivatástudattal párosul. Rendelője megnyugtató, bizalmat ébresztő légköréhez profi asszisztense is hozzájárul.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

9 + 2 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu