Dr. Gángó Júlia

parodontológus fogszakorvos

Dr. Gángó Júlia vagyok, általános fogorvos és parodontológus szakorvos. Diplomámat 2016-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd klinikai ellátásba kapcsolódva parodontológia szakvizsgát tettem 2019-ben.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Kiskoromtól kezdve orvosi hivatást képzeltem el magamnak, a természettudományos érdeklődés, az egészségmegőrzés és másokon való segítés mindig is közel állt hozzám. Később a szakma aprólékossága, a manualitás jelentősége miatt választottam a fogorvosi pályát, szívesen alkottam elmélyülten és türelemmel. Ezt a precizitást viszem tovább a mindennapi munkám során, minden egyes megoldandó problémához töretlen figyelemmel és kreativitással közelítek.

Szakterületem az általános fogmegtartó kezelések (tömések, gyökérkezelések) mellett a parodontológia, azaz a fogakat tartó lágy- és keményszövetek egészségének megőrzése, valamint annak helyreállítása.

Fontosnak tartom, hogy a pácienseimhez kellő megértéssel és empátiával forduljak, hiszen csak így tudjuk a későbbi bizalomteljes légkört kialakítani, mely a hosszú távú sikeres együttműködés alapja. Nagy hangsúlyt fektetek a dentális edukációra és a megfelelő otthoni szájhigiénia elsajátítására, ebben folyamatos támogatást és megerősítést kapnak a páciensek az egyes kezelések alkalmával.

Minden saját fog kincs, megtartandó érték, melynek a megőrzését tartom szem előtt minden esetben. Ám néha a hiányzó fogak pótlására lehet szükség fogászati implantátumok beültetésével, így helyreállítható a rágóképesség és újra minőségi élet élhető.

Folyamatosan képzem magam parodontológia és implantológia tárgyköréből hazai és külföldi tudományos kongresszusokon való részvétellel azért, hogy naprakész tudással a legjobb ellátást nyújthassam a pácienseimnek.

Nem tudok elképzelni a fogorvosi hivatásnál megfelelőbbet számomra, melyben egyszerre tudok kreatív és segítő munkát végezni, valamint a szakma folyamatos fejlődésének köszönhetően a saját tudásomat is folyamatosan bővíteni.

Vélemények Dr. Gángó Júlia fogorvosról

Júlia csodálatos szakember!

Nagyon kedves mindenki, mindig jókedvűek, segítőkészek.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

2 + 4 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés