Dr. Gángó Júlia

parodontológus fogszakorvos

Dr. Gángó Júlia vagyok, általános fogorvos és parodontológus szakorvos. Diplomámat 2016-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd klinikai ellátásba kapcsolódva parodontológia szakvizsgát tettem 2019-ben.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Kiskoromtól kezdve orvosi hivatást képzeltem el magamnak, a természettudományos érdeklődés, az egészségmegőrzés és másokon való segítés mindig is közel állt hozzám. Később a szakma aprólékossága, a manualitás jelentősége miatt választottam a fogorvosi pályát, szívesen alkottam elmélyülten és türelemmel. Ezt a precizitást viszem tovább a mindennapi munkám során, minden egyes megoldandó problémához töretlen figyelemmel és kreativitással közelítek.

Szakterületem az általános fogmegtartó kezelések (tömések, gyökérkezelések) mellett a parodontológia, azaz a fogakat tartó lágy- és keményszövetek egészségének megőrzése, valamint annak helyreállítása.

Fontosnak tartom, hogy a pácienseimhez kellő megértéssel és empátiával forduljak, hiszen csak így tudjuk a későbbi bizalomteljes légkört kialakítani, mely a hosszú távú sikeres együttműködés alapja. Nagy hangsúlyt fektetek a dentális edukációra és a megfelelő otthoni szájhigiénia elsajátítására, ebben folyamatos támogatást és megerősítést kapnak a páciensek az egyes kezelések alkalmával.

Minden saját fog kincs, megtartandó érték, melynek a megőrzését tartom szem előtt minden esetben. Ám néha a hiányzó fogak pótlására lehet szükség fogászati implantátumok beültetésével, így helyreállítható a rágóképesség és újra minőségi élet élhető.

Folyamatosan képzem magam parodontológia és implantológia tárgyköréből hazai és külföldi tudományos kongresszusokon való részvétellel azért, hogy naprakész tudással a legjobb ellátást nyújthassam a pácienseimnek.

Nem tudok elképzelni a fogorvosi hivatásnál megfelelőbbet számomra, melyben egyszerre tudok kreatív és segítő munkát végezni, valamint a szakma folyamatos fejlődésének köszönhetően a saját tudásomat is folyamatosan bővíteni.

Vélemények Dr. Gángó Júlia fogorvosról

Azon gondolkodom, milyen negatívumot tudnék írni, de semmi nem jut eszembe:-) Én Dr. Gángó Júliához járok, aki egy empatikus profi. A kettő ritkán jár együtt. Mindent megmutat, elmagyaráz, de sohasem kioktat. Nagyon szerethető a munkamódszere.

Asszisztensei kiválóan segítik a munkáját. Az egész rendelő visszafogott eleganciája, tisztasága példamutató, megnyugtató. A koordinátor kolléganők kedvesek, nem tolakodóan közvetlenek, segítőkészek. Röviden: örülök, hogy ide járhatok!

Szent-Iványi Miklós

Sajnos egész eddigi életemben sokszor kellett fogorvoshoz járnom, sokféle fogorvossal, rendelővel találkoztam már, rengeteg rossz tapasztalattal, de Gángó doktornőben maximálisan megbízom, mindig szuperkedves és nagyon hozzáértő. A rendelő pedig szép, nagyon modern, a recepción is mindig jófejek:)

Csefó Vivien

Júlia csodálatos szakember!

Online bejelentkezés

Adatvédelem

9 + 11 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu