A Gellért téren ültünk le beszélgetni Dr. Nagy Zsolttal, a Differental Fogászati Rendelő szakorvosával arról, hogy ezen az amúgy is telített piacon hogyan lehet kimagasló minőséget, páciensközpontúságot és magas szakmai felkészültséget képviselni. Ebben az interjúban arról olvashatsz, miért döntött úgy a fogászat csapata, hogy nem használja a klasszikus pácienscsalogató hirdetéseket.

Az általatok nyújtott szolgáltatásokat a „fogyasztó”, aki itt a páciens, nem feltétlen tudja értékelni, hiszen Ő csak azt tapasztalja, hogy ha issza a hideg limonádét, nem sajdul bele a foga.

Így van! Ez egy bizalmi szakma, ez ősidők óta úgy működik jól, hogy „te a haverom vagy és azt mondod, hogy tegnap voltam egy jó helyen és ilyen jó lett…”

Ezért igyekeztünk olyan kommunikációs formákat választani, ami nem ez a klasszikus gyere hozzánk, mert most pár ezer forintot spórolhatsz, hanem inkább a lassabb folyamatot választottuk, ami viszont minőséget képvisel. Nekünk első sorban az a fontos, hogy a pácienseink minőségi szolgáltatást kapjanak, elégedettek legyenek. Hiszünk abban, hogy ez a kulcsa a jó pacientúrának, hiszen az elégedett ügyfél ajánl bennünket a barátainak.

Az az ideális páciens, aki nálunk akar maradni. Aki nem úgy dönt, hogy hol olcsóbb pár ezer forinttal, hanem az a fontos számára, hogy megbízható fogászati szolgáltatásokat vehessen igénybe. Nem utasítunk vissza egy pácienst sem, viszont számunkra fontos, hogy azok a betegek, akik a mi szolgáltatásunkat veszik igénybe, ne csak alkalmi fogászati megoldásokat keressenek, hanem egy megbízható, stabil pontot találjanak. A páciens akkor jár a legjobban – mind anyagilag, mind egészségügyi állapotának tekintetében, – ha a rendszeres vizsgálatokra eljön, az esetleges problémákat ezeken az alkalmakon észre vehetjük, és ha lehet, már csírájában elfolytjuk akár a fogszuvasodást, akár az íny gyulladását.

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés