Mi befolyásolja egy porcelán héj árát? A héjak készítése nagy odafigyelést igénylő, többlépéses munkafolyamat. 

Az első és legfontosabb, hogy bármilyen kezelésről is legyen szó, annak árát látatlanban nem tudjuk sajnos megállapítani. Szükség van egy személyes konzultációra állapotfelméréssel, hogy teljes képek kapjunk. Az orvosi konzultáció során nem csak az esztétikailag megváltoztatni kívánt fogakat ellenőrizzük, hanem a teljes szájüreg egészségét vizsgáljuk. Megbeszéljük, hogy az elképzelt kerámia héj megvalósítható-e vagy inkább más megoldást keressünk.

Ennek a személyes találkozónak köszönhetően össze tudunk állítani egy kezelési tervet, ami már egy végső, személyre szabott árajánlatot is tartalmaz. 

De mennyi az annyi? Mennyibe kerülnek a porcelán héjak?

Ahogy azt fentebb már írtuk, a porcelán héjak több lépcsőben, több fogászati szakember vagy digitális eszköz bevonásával készülnek. A fogtechnikai tervezés és gyártás jelenti ez esetben a komoly költséghátteret, amivel számolni kell. 

Semmiképp nem nevezhető olcsó beavatkozásnak a kerámia héj készítése, hiszen olyan magas minőségű anyagokat és eszközöket használunk, aminek köszönhetően a héjak hosszú távon makulátlanul szépek maradnak. Egy ilyen munka 10-15 évre szavatoltan szájban kell, hogy maradjon. 

Természetes az elkészült munkákra mindig garanciát is vállalunk, ami biztosíték lehet a pácienseknek arra nézve, hogy nyugodtan belevághatnak a kezelésekbe. 

Az árat befolyásoló további tényezők általában a következők:

  • Szájsebész bevonása

A tökéletesen esztétikus mosolyhoz olykor szükség van egy kis ínykorrekcióra is, amit gyakorlott szájsebészeink bevonásával végzünk. 

  • Fogszabályozó szakorvos bevonása

Ahhoz, hogy tartós és tökéletesen esztétikus legyen a porcelán héj, bizonyos esetben fogszabályozó kezeléssel szoktunk indítani. Ráadásul a fogszabályozó kezelésnek köszönhetően lehetséges az is, hogy kevesebb saját foganyagot kell majd lecsiszolni a héjak előkészítéséhez. 

Bízzunk meg kezelőorvosunkban, hiszen ezek a kezelések mind-mind a saját érdekünket szolgálják ahhoz, hogy hollywoodi mosolyunk időtállóan szép lehessen. Néhány páciensünk már részletesen beszámolt a porcelán héj készítésének folyamatáról. Ha szeretne többet megtudni a kezelésről, ezt a videót ajánljuk!

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 10 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: