Attila számára a gyönyörű mosoly nem álom többé! Örülünk, hogy bizalmat szavazott nekünk, és részesei lehettünk ennek az igazi átváltozásnak. Milyen folyamatokon esik át egy páciens, aki ezt az eljárást választja? Most beavatjuk Önt a részletekbe!

Alapos tervezéssel elkerülhetőek a meglepetések!

Rendelőnkben igen szigorú fogászati protokollt alkalmazunk mosolymegújítások esetén. Ezt a folyamatot 10 év alatt tökéletesítettük: hisszük és tapasztaljuk, hogy alapos tervezés mellett elkerülhetőek a meglepetések – a páciens és a kezelőorvos számára is.  

Először egy tervezési fázison megyünk keresztül, amelynek elengedhetetlen része a digitális lenyomatvétel. Ez az alapja annak, hogy fogorvosaink precízen megtervezhessék a fogak formáját és elrendezését. Rendelőnk Magyarországon az elsők között vezette be a digitális megoldásokat, köztük az intraoral scannert is. Digitális esztétika specialista szakorvosunk, Dr. Nagy Zsolt a téma kutatója és kiemelt előadója, rengeteg hazai fogorvos tanult már a képzésein. A Phd végzettsége is ehhez kapcsolódik, így minden páciensünk biztos lehet benne, hogy szakértő kezekbe kerül!

Előtte-utána: Álommosoly héjkerámiával / Differental Fogorvosi Rendelő

A tervezési szakasz nálunk nem áll meg a 3D mosolytervezésnél! A Próbamosoly segítségével előre látható, hogyan fog kinézni az átalakulás. A páciens bepróbálhatja a 3D tervezéssel készült mosolyt azelőtt, hogy mi hozzákezdtünk volna a saját fogak preparálásának. 

Sok páciensünk számára ez jelenti a valódi biztonságot, mert képek alapján nem tudja elképzelni a saját szájában látható eredményt. Ebben a szakaszban át tudjuk beszélni az esetleg módosításokat a tervben, hogy biztosan a lehető legideálisabb végeredmény szülessen.

Csak ezen lépések után következik a fogak előkészítése, és a porcelán héjak végleges gyártása. Attila számára e.max héjkerámiákat készítettünk: ez az egyik legélethűbb végeredményt biztosító anyag, amivel jelenleg dolgozunk a fogászatban. Áttetszősége révén természetes hatást kelt, ezért is ajánlottuk Attila álommosolyához.

Előtte-utána: Álommosoly héjkerámiával / Differental Fogorvosi Rendelő

Az Ön számára is a fogfeltöltés jelentené a megoldást? Keressen minket bizalommal!

Online bejelentkezés

Adatvédelem

15 + 10 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: