Niki tavaly szavazott bizalmat nekünk és elképesztő eredményekkel hagyta el rendelőnket. Mosolyának tökéletesítéséhez a héjkerámiát választotta, amely fájdalommentes, gyors, mégis kiemelkedő eredményt biztosít.

Van, amire megéri várni!

Niki tavaly egy életminőség-javító kezelésbe vágott bele a Differental Fogorvosi Rendelőben. Nemcsak esztétikai, hanem funkcionális mosolymegújítás is történt Dr. Nagy Zsolt fogszakorvos székében. Dr. Nagy Zsolt, a digitális esztétika szakorvosa és kutatója, a téma elismert előadója. Rengeteg hazai fogorvos tanult tőle a képzésein, és PhD végzettsége is eme témához kapcsolódik.

Niki egyfajta alternatívaként tekintett a kerámia héjakra: a fogszabályzó kezelés számára nem volt opció, így a gyors és tartós megoldást nyújtó héjak felé fordult. 

Előtte-utána: Niki új mosolya / Differental Fogorvosi Rendelő

e.max – A tartós megoldás 

Niki a különböző héjtípusok közül a legmagasabb esztétikai eredménnyel kecsegtető  e.max préskerámia mellett döntött. Ez a porcelánból készült héj hihetetlenül homogén eredményt biztosít, emellett tartós és esztétikus. Az eredeti foghoz hasonló fényáteresztő képességgel rendelkezik, így tökéletesen természethű. Ha nem lenne előtte kép, nem mondanánk meg Niki új fogairól, hogy nem eredeti.

Az Ön számára is a fogfeltöltés jelentené a megoldást? Keressen minket bizalommal!

Online bejelentkezés

Adatvédelem

4 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: