Amikor a teljes mosoly megújul: Ágnes elégedetlen volt a fogai színével és alakjával, ezért  porcelán héjakat szeretett volna. Dr Nagy Zsolt, digitális és esztétikai fogászat specialista segített elérni Ágnes számára az álommosolyt. 

Ágnes tavaly kereste fel a Differental fogorvosi rendelőt. Dr. Nagy Zsolt rendelésére jelentkezett be, aki a mosolymegújítások szakértője. A konzultáció során Ágnes megosztotta kezelőorvosával a problémáját: régóta elégedetlen a fogai alakjával, illetve fehérebb mosolyra vágyik.

Héjkerámia digitális megoldásokkal készítve

A mosolymegújíítást digitális szkenneléssel, 3D mosolytervezéssel és Próbamosollyal kezdték, így lehettek biztosak benne, hogy az Ágnes által megálmodott mosoly a valóságban is elkészíthető lesz. Miután páciensünk elfogadta a terveket, belevágtunk a kezelésbe: Ágnes fogait minimális mértékben megcsiszoltuk, majd megkezdődhetett az e.max héjkerámiák gyártása a fogtechnikai laborban.

Héjkerámia előtte-utána: Ágnes átalakulása / Differental Fogorvosi Rendelő

Az e.max héjkerámiák egyfajta üvegből készülnek, így egy világosabb, mégis életteli, meleg színt tudunk elérni a fogaknál. Nagyon szép és tartós megoldás, ezért gyakran alkalmazzuk az esztétikai beavatkozások során.

Az elkészült fogakkal Ágnes végre ismét magabiztosan, bátran mosolyoghat!

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 14 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: