Réka egy komplexebb esztétikai problémával kereste fel rendelőnket. A felső fogait szerette volna rendezni. Erős ínymosollyal rendelkezett és a fogainak sem a pozíciója, sem a színe nem volt megfelelő számára. Hogyan tudtunk ezen változtatni?

Első körben portréképeket készítettünk róla a rendelőben. Ezt követően az anatómiai viszonyokat is rögzítettük egy 3D scan segítségével, ami teljesen fájdalommentes beavatkozás és mindössze pár percet vesz igénybe. Ezek alapján el tudtuk készíteni a digitális mosolyterveket, amit számítógépen meg is mutattunk Réka számára.

A próbamosoly elkészítése

Ezt a Réka által is elfogadott digitális mosolytervet 3D nyomtató segítségével kinyomtattuk. Az elkészült mintát próbamosoly formájában élőben lepróbáltuk Réka szájában. Ennek köszönhetően megnézhettük, hogy az általunk elkészített tervek mennyire mutatnak jól élőben. Ezt követően tudunk átlépni a kezelés következő fázisába, mikor elkészítjük a végső 10 darab porcelán héjat. 

Miért volt szükség próbamosolyra?

Próbamosolyra azért volt szükség, hogy kiszámíthatóbbá és biztosabbá tegyük a munkafolyamatot. Ilyenkor a hibázási lehetőségeket ki tudjuk szűrni, meg tudjuk nézni, hogy a formák megfelelőek-e, a fogfelállítás tényleg jól mutat-e a szájban. Ettől nem kellett semennyire tartania a páciensnek, mert ez egy teljesen fájdalommentes beavatkozás. Úgy tudjuk vizualizálni a végeredményt, hogy közben a páciensnek is meg tudjuk mutatni. Ezzel a módszerrel biztos lehet benne, hogy jól tette azt, hogy belevág a kezelésbe.Réka megosztotta velünk személyes tapasztalatait

Réka azért kereste fel rendelőnket, mert nem volt 100%-ban megelégedve a fogaival és szeretett volna szebb mosolyt, szebb fogakat. Sok keresgélés után a Differental Fogorvosi Rendelő volt számára a legszimpatikusabb.

Réka elégedett volt a konzultációval és a mosolytervezés fázisaival. Tetszett neki a végeredmény, amit a próbamosolyt követően látott. A folyamat alatt nem érzett semmi fájdalmat, vagy kényelmetlenséget.

A próbamosolynak köszönhetően Réka magabiztosan tud belevágni a kezelésbe! 

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

8 + 8 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: