Niki azért kereste fel rendelőnket, mert szeretett volna megújulni. Régóta zavarta fogainak töredezettsége és szabálytalan mosolya, azonban eddig nem mert belevágni a kezelésbe.

Az első találkozó alkalmával részletesen átbeszéltünk minden igényt és felvázoltuk az elképzeléseket és a megvalósítási lehetőségeket. Igyekeztünk minden kétséget eloszlatni.  A konzultációt követően elkészítettük a fotó és videó dokumentációt, majd a digitális lenyomatok következtek a fogsorról. 

MODJAW regisztáció is történt, melynek köszönhetően még precízebb fogpótlásokat tudtunk készíteni. Ez egy igazi űrtechnológiának számít a fogászatban! 

Mosolytervezés a porcelán héj előtt

A számtalan digitális regisztrációnak köszönhetően elkészülhetett a mosolyterv, illetve a készülendő fogpótlások pontos műanyag mása, amit be is próbáltunk Niki szájába, mielőtt még bármibe bele kezdtünk volna.

Ez a lépés kulcsfontosságú volt számára, hiszen az addigi bizonytalansága a kezelés sikerességét illetően teljesen elszállt. Nem kellett a képzeletére bíznia a végeredményt, amit az elkövetkezendő évtizedekben viselni fog. 

A kezelés következő fázisa a preparálás volt, amit digitális lenyomatok követtek. A pótlások monolitikus e.max CAD anyagból lettek legyártva, ami annyit jelent, hogy modern technológiával az egyik legkorszerűbb kerámia anyagból készültek. 

A legutolsó lépés a pótlások végleges ragasztása volt. Néhány nap elteltével pedig kontrolláltuk és ezek a lenyűgöző képi anyagok készültek. Hatalmas a változás! Niki nagyon elégedett volt az új mosolyával!Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

6 + 9 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: