Sokak elsősorban csak esztétikailag szeretnének változtatni a fogaikon a porcelán héjak segítségével. Azonban ha vannak rossz fogak a szájban, akkor azok ellátása elsőbbséget kell, hogy élvezzen. A rossz fogak orvoslása, vagy a már menthetetlen fogak eltávolítása és pótlása mindig prioritás! Ez miért fontos?

Egészségügyi szempontból

A rossz fogak baktériumtelepek, vagy akár gócok is lehetnek, amik nem csak a szánk, hanem a szervezet teljes egészére kihatnak. Az ilyen körülmények között készített esztétikai beavatkozás biztosan nem lesz időtálló. 

Esztétikai szempontból

A rossz fogak restaurálása nem mindig lehetséges héjakkal. Rájuk sokszor koronák, hidak készülnek. Ezzel egyidőben tudjuk elkészíteni az arra alkalmas fogakon a héjakat, így lesz teljesen harmonikus és szép a mosolyunk, valamint hosszú távon egészséges. A mai modern anyagok alkalmasak arra, hogy optikailag teljesen megegyezőek legyenek. 

🔸 Hogyan lehetséges? 🔸

Fontos, hogy mielőtt belevágunk bármilyen kezelésbe konzultáljunk a megfelelő szakorvosokkal. A konzultáció során állapotfelmérés történik, amely alapján részletes kezelési tervet tudunk készíteni, egyes kezelési típusokra lebontva, és felállítva a megfelelő prioritási sorrendet. Ezt a sorrendet a saját érdekünkben célszerű követni, akkor is, ha annak csak a végső lépése az általunk kért esztétikai kezelés. 

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

10 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: