Sándornak egy jóbarátja ajánlotta a Differental fogorvosi rendelőt. Előrehaladott életkora okán számos helyen megfordult már, de nem tudtak megfelelő megoldást nyújtani a problémájára.

Sándor metszőfogát korábban eltávolították – a régi fogpótlásával együtt – egy kialakult gyulladás miatt. Zavarta a hiány, ezt szerette volna egy korszerű, fémmentes fogpótlással orvosolni. Szép és tartós megoldásra vágyott, melyet a sajátjának érez.

Páciens adatok

Páciens: Sándor

Életkor: 80 év

Kezelőorvos: Dr. Nagy Zsolt, fogorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

 

Élethű megoldások fém nélkül

A legmodernebb fogászati technológiáknak köszönhetően már teljesen fémmentes fogpótlást is tudunk készíteni, amivel elkerülhető a fémkoronákra jellemző ínyszéli szürkeség. Sándornak egy teljesen digitális fogpótlást készítettünk.

A fémmentes cirkónium pótlások egy korszerű típusát, a monolitikus (egy tömbből mart) hidat javasoltam neki megoldásként, hiszen ez nemcsak szép, hanem nélkülözi a sérülékeny kerámia leplezést. Az elkészült és beragasztott fogak a kifinomult festésnek köszönhetően lettek élethűek.

Sándor örömmel vette, hogy szép új fogai nem fogják hátráltatni az étkezésben és bátran mosolyoghat az unokákra a közös családi összejöveteleken.

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

12 + 15 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: