Rita egy szakmailag komoly kihívást jelentő problémával keresett meg. Felső metszőfogából kitörött egy régi tömés, mely nagyon kellemetlen helyzetet okozott számára. Munkájából fakadóan azonnali és esztétikus eredményt szeretett volna.

Páciens adatok

Azonnali fogpótlás

Rita helyzetét nehezítette, hogy a kiesett régi tömését már nem tudtuk pótolni. Sok ép foganyagot vesztett és korábban már egy gyökérkezelésen is átesett. Az egyetlen megoldást az jelentette, hogy üvegszálas csappal megerősítettük a kérdéses fogat, majd a rendelőben azonnali fogpótlást készítettünk.

Számunkra mindig külön örömöt okoz, ha egy végleges fogászati koronát mi magunk, a rendelőben készíthetünk el a páciens számára, hiszen első kézből látjuk és tapasztaljuk a személyes igényeket, így azok maradéktalan megvalósítására maximálisan oda tudunk figyelni.

Előtte-utána: Fogászati korona egy nap alatt / Differental Fogorvosi Rendelő
A rendelő digitális felszereltségének köszönhetően a kért fogászati korona mindössze pár óra leforgása alatt elkészült – fogtechnikus bevonása nélkül, teljesen digitálisan. Rita el sem tudta képzelni, hogy problémájára ilyen gyorsan találhat megoldást. A letört fogra készülő azonnali fogpótlással még aznap boldogan távozott.
Előtte-utána: Fogászati korona egy nap alatt / Differental Fogorvosi Rendelő

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

8 + 8 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: