Szandra 30. születésnapja után kereste meg Dr. Nagy Zsolt fogszakorvost, esztétikai fogászat specialistát, hogy teljes mosolymegújítást kérjen. A megújuláshoz a kerámia héjak mellett ínyplasztikára is szükség volt.

Mikor lehet szükség ínykorrekcióra?

Szandra mindig is egy harmonikus, szép mosolyra vágyott, ami kiemeli természetes szépségét. A teljes mosolymegújítás mellett döntött ősszel, így került Dr. Nagy Zsolt fogszakorvos székébe.

Mint mindig, most is alapos tervezéssel kezdtük a munkát: 3D szoftverben vizualizáltuk a lehetséges új mosolyt Szandra számára, majd 3D nyomtató segítségével próbamosolyt készítettünk. A próbamosoly során páciensünk élőben is ellenőrizhette az elkészült terveket, nem kell a fantáziájára bíznia a végeredményt. 

Páciens adatok

Szandrára ínykorrekció is várt.

A lenyűgöző mosoly elkészítése olykor bonyolult feladat. A fog formáján kívül az íny formája is nagymértékben hozzájárul az esztétikus végeredményhez. Jó hír, hogy a modern megoldásoknak hála nem kell együtt élni az ínymosollyal! Az ínyplasztika gyors és fájdalommentes beavatkozás, amely szinte azonnali gyógyulással jár. 

Mivel önmagában az ínykorrekcióval nem értük volna el azt az eredményt, amire Szandra vágyott, így a próbamosoly elfogadása után elkészítettük a héjakat a rendelőben. A 3D technikának hála, a lehető legrövidebb idő alatt el tudnak készülni a fogpótlások. A festés és a finomhangolás az orvos keze által egyedivé varázsolja a végeredményt. 

Szandra boldogan csodálta új mosolyát a tükörben a kezelés végén, magabiztossága érezhetően megnőtt, aminek nagyon örülünk!

Előtte-utána: Ínykorrekció és kerámia héj / Differental Fogorvosi Rendelő
Előtte-utána: Ínykorrekció és kerámia héj / Differental Fogorvosi Rendelő

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

2 + 2 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: