Andrea mosolya egy igazán látványos átalakuláson ment keresztül. A megújuláshoz a porcelán héjakat vetettük be: az eredmény magáért beszél! Pontosan milyen lépéseket kellett alkalmaznunk? Engedje meg, hogy beavassuk Önt a részletekbe!

Andrea azért kereste fel Dr. Nagy Zsoltot, mert fehérebb fogakra és szabályosabb mosolyra vágyott. Sokak számára zavaró a genetikailag sárgásabb fogszín – ez egy olyan adottság, amit fogfehérítéssel sajnos nem minden esetben, vagy nem tökéletesen lehet orvosolni. Mivel a páciensünk nem csak a fog árnyalatával, hanem annak formájával is elégedetlen volt, így orvosával közösen a porcelán héjak mellett döntöttek.

Mi az a héjkerámia?

A héjkerámia tulajdonképpen egy kontaktlencséhez hasonló, vékony kis kerámia lemezke, amit mi egy biokompatibilis anyagból – egy speciális lítium-diszilikát alapú kerámiából – készítünk. Ezt a kis lemezkét ragasztjuk fel a fog külső felületére. Fontos megjegyezni, hogy ha a fog túlzottan letöredezett, akkor csak koronát tudunk készíteni, héjat nem, hiszen az csak a fog külső felszínét borítja.

Porcelán héjak lépésről lépésre

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, rendelőnkben igen szigorú protokollokat alkalmazunk. Legyen szó parodontológiai, implantológiai vagy esztétikai beavatkozásról, a legtöbb esetben előre tudjuk vizualizálni a páciens számára a végeredményt. Ezt nevezzük Mosolytervezésnek. Az orvosi diagnosztika mellett ez az első lépés, ami a tökéletes végeredményhez kell.

Előtte-utána: Mosolymegújítás héjkerámiával / Differental Fogorvosi Rendelő

Ha a digitálisan tervezett eredmény megfelelő, akkor a Próbamosoly során átmeneti héjakat helyezünk fel a fogakra, hogy a páciens valós körülmények között is megtapasztalhassa az új mosolyát. Ennek a technológiának köszönhetően tökéletes végeredményt tudunk elérni, amivel a páciensünk is elégedetten távozik rendelőnkből, és maximális bizalommal vág bele az adott kezelésbe. 

Mindez Andrea esetén is így zajlott, így számára nem volt meglepetés ez a gyönyörű átalakulás. Örülünk, hogy részesei lehettünk Andrea elégedett és boldog mosolyának!

Az Ön számára is a fogfeltöltés jelentené a megoldást? Keressen minket bizalommal!

Online bejelentkezés

Adatvédelem

14 + 3 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: