Gina azért keresett meg, mert a gyermekkora óta tartó rendszeres cukros, szénsavas üdítőitalok fogyasztás miatt fogai meglehetősen rossz állapotba kerültek. Társaságban kellemetlenül érezte magát miatta, szeretett volna egy szebb esztétikai élményt elérni.

Mielőtt belekezdtünk az esztétikai fogászati kezelésekbe, Gina életmódváltásba kezdett. Belátta, hogy a kialakult helyzetet csak úgy oldhatja meg, ha a teljes fogászati rehabilitáció mellett leküzdi a rossz szokásait.

Páciens adatok

Mosolytervezés – Előre láthatja az új mosolyát

A beavatkozásokat egy szoftveres mosolytervezés előzte meg. Gina új mosolyát számítógéppel terveztük meg, célunk egy természetes mosoly elérése volt. Páciensünk azelőtt láthatta a végeredményt, hogy bármilyen visszafordíthatatlan fogászati kezelésbe belevágott volna. Ez rendkívül megnyugtató, hiszen a régi-új mosoly ismerős volt már az első perctől.

Minden kezelési fázist egy rendkívül részletes számítógépes tervezés előzött meg. A digitális tervezéssel a pácienst bevonva közösen tudunk alkotni, gondolkodni. Közös alapra helyeztünk minden olyan kérést, kívánságot, ami korábban nehézséget okozhatott a páciens és a fogorvos között. Kinek mi a kicsit nagyobb, kicsit szélesebb, kicsit világosabb? Most milimétereket tudunk állítani a számítógépnek köszönhetően.

Előtte-utána: Mosolytervezés és Porcelán héj / Differental Fogorvosi Rendelő

Önfeledt mosoly porcelán héjjal

Ginának számítógéppel tervezett és kivitelezett porcelán héjat készítettünk, valamint E.max inlay betéttel orvosoltuk a letöredezett fogait.

Gina nagyon elégedett volt a végeredménnyel, az első perctől boldogan mosolygott a rendelőben. A kerámia héjak láthatatlan megoldást nyújtanak, szakavatott szemekeknek sem tűnik fel, hogy nem eredetiek. Ön észrevenné a különbséget?

Előtte-utána: Mosolytervezés és Porcelán héj / Differental Fogorvosi Rendelő

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

7 + 15 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: