Mihály régóta küzdött erősen foghiányos állapottal, mire rátalált rendelőnkre. A problémájára a megoldást egy alsó-felső kombinált fogpótlásban találtuk meg.

Mihály erősen hiányos fogazattal kereste fel Dr. Nagy Zsolt fogszakorvost: az alsó és a felső fogsorában is hiányzott több fog, a meglévők pedig erősen kopottak voltak. Mivel a páciens elutasította az implantációs beavatkozást, így egy kombinált fogpótlás készülhetett neki, ahol a saját fogak remek alapot biztosítanak egy ilyen típusú beavatkozáshoz.

Páciens adatok

Páciens: Mihály

Életkor: 65 év

Kezelőorvos: Dr. Nagy Zsolt, fogszakorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

 

Célunk az esztétikus megjelenés – korhatár nélkül

Mihállyal a státuszfelvétel után egy Mosolytervezéssel kezdtük a közös munkát. Számítógéppel megterveztük a várható eredményt. Ezt nem csak fogászati héj vagy korona esetén tudjuk vizualizálni, hanem kiterjedtebb fogpótlásokkal történő  mosolyrehabilitáció során is. A tervezési szakaszban pontos képet kaphat a páciens minden apró, a fog alakját vagy formáját érintő változásról, továbbá motiváló számukra a látható végeredmény, tudják, miért érdemes végigcsinálni a kezeléssorozatot!

 

Az előtte-utána fotó remekül megmutatja, mennyivel fiatalabbnak tűnik valaki egy ép, hiánytalan, esztétikus fogazattal. Mihály új megjelenésével akár 5-8 évet letagadhatna eredeti korából!

 

Előtte-utána: Teljes mosolyrehabilitáció / Differental Fogorvosi Rendelő
Előtte-utána: Teljes mosolyrehabilitáció / Differental Fogorvosi Rendelő

Hasonló problémával küzd? Forduljon hozzánk bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

12 + 2 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: