Evelyn megálmodta, mi megvalósítottuk! Mosolymegújítás porcelán héjakkal, amit Dr. Nagy Zsolt, digtális és esztétikai fogászat specialista készített el. Számunkra  a legnagyobb öröm, hogy a kezelés óta Evelyn sorra kapja a bókokat.

Páciensünk tavaly keresett fel minket a Differental fogorvosi rendelőben, hogy megújítsa a mosolyát. A formai megújulás mellett minimálisan fehérebb fogakat is szeretett volna. Ahogy tőlünk már megszoktátok, a kezelés mindig egy alapos állapotfelméréssel és tervezéssel kezdődik. Csak így tudunk valóban profi, megbízható és alapos munkát végezni. Ebben segítségünkre van a digitális gépparkunk: mint az intraorális szkennelés, mint a 3D Mosolytervezés számítógépek segítségével történik, milliméter-pontosan készülnek a héjkerámiák. 

A terveket mi minden esetben anyagba is öntjük: a végleges kerámia héjak elkészítése előtt ún. Próbamosolyt készítünk, amit a páciensünk fel tud próbálni, így nem érik meglepetések a csiszolás után. Evelyn elégedett volt a megtervezett fogformával és stílussal, így belevágtunk a kezelésbe. 

Héjkerámia az élethű mosolyért

Evelyn a kerámia fogpótlás mellett döntött. Ez az anyag kiváló áttetszőséget biztosít, így a lehető legtermészetesebb hatást tudjuk elérni vele. Fontos szempont még, hogy nem tartalmaz fémet, így biokompatibilis és fémallergiások esetén is tudjuk alkalmazni.

A választását utólag ő is visszaigazolta nekünk: a kezelés óta rengeteg bókot kapott a mosolyával kapcsolatban. A rendelői munkatársak számára mindig az elégedett páciensek adják a legnagyobb motivációt, ezért örömmel veszünk minden visszajelzést, amit tőlük kapunk a kezelések után.

Héjkerámia előtte-utána: Evelyn élethű porcelán héjai / Differental Fogorvosi Rendelő

Hogy érezte magát Evelyn a kezelések alatt?

Kérlek, adjátok át Dr. Nagy Zsoltnak, hogy nagyon profi munkát végzett! A fogaimat imádom, tökéletesek, teljesen élethűek a héjak. Mindenkitől folyamatosan kapom a bókokat. Zsolt mellett Adri, az asszisztense is nagyon kedves volt minden alkalommal. Azt sem hagyhatom ki, hogy telefonon is mindig nagyon segítőkészek voltak a lányok, és a rendelő is nagyon felszerelt és tiszta volt. Minden ismerősömnek nagyon szívesen fogom ajánlani a rendelőt!Héjkerámia előtte-utána: Evelyn élethű porcelán héjai / Differental Fogorvosi Rendelő

Kérdése van? Írjon nekünk:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

5 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: