Fémmentes fogpótlás

Páciens: Sándor
Életkor: 80 év

Kezelőorvos: Dr. Nagy Zsolt, fogorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

[baie_before_after_image src_before=”https://differental.hu/wp-content/uploads/2020/04/DSC_1703-scaled.jpg” label_before=”Előtte” src_after=”https://differental.hu/wp-content/uploads/2020/04/DSC_1705-scaled.jpg” label_after=”Utána” size=”width:480px.height:270px.(cropped).” _builder_version=”4.4.3″ hover_enabled=”0″][/baie_before_after_image]

Sándornak egy jóbarátja ajánlotta a Differental fogorvosi rendelőt. Előrehaladott életkora okán számos helyen megfordult már, de nem tudtak megfelelő megoldást nyújtani a problémájára.

Sándor metszőfogát korábban eltávolították – a régi fogpótlásával együtt – egy kialakult gyulladás miatt. Zavarta a hiány, ezt szerette volna egy korszerű megoldással orvosolni. Szép és tartós fogpótlásra vágyott, melyet a sajátjának érez.

Élethű megoldások fém nélkül

A legmodernebb fogászati technológiáknak köszönhetően már teljesen fémmentes fogpótlást is tudunk készíteni, amivel elkerülhető a fémkoronákra jellemző ínyszéli szürkeség. Sokaknál a fémallergia az oka annak, hogy fémmentes megoldást választanak.

Sándornak egy teljesen digitális fogpótlást készítettünk

A fémmentes cirkónium pótlások egy korszerű típusát, a monolitikus (egy tömbből mart) hidat javasoltam neki megoldásként, hiszen ez nemcsak szép, hanem nélkülözi a sérülékeny kerámia leplezést. Az elkészült és beragasztott fogak a kifinomult festésnek köszönhetően lettek élethűek.

Sándor örömmel vette, hogy szép új fogai nem fogják hátráltatni az étkezésben és bátran mosolyoghat az unokákra a közös családi összejöveteleken.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

10 + 12 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu