Új mosoly néhány nap alatt

Páciens: Petra
Életkor: 26 év

Kezelőorvos: Dr. Nagy Zsolt, fogorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

[baie_before_after_image src_before=”https://differental.hu/wp-content/uploads/2020/04/DSC_1746v.jpg” label_before=”Előtte” src_after=”https://differental.hu/wp-content/uploads/2020/04/DSC_1879v.jpg” label_after=”Utána” size=”width:480px.height:270px.(cropped).” _builder_version=”4.4.3″][/baie_before_after_image]

Petra azért kereste fel a rendelőnket, mert elégedetlen volt a felső frontfogaival, nem érezte harmonikusnak a mosolyát. Sokáig fogszabályozó kezelésen gondolkodott, de nem szeretett volna éveket tölteni az új mosoly kialakításával, így az esztétikai fogászati beavatkozás mellett döntött.

Harmonikus mosoly néhány nap alatt

Az első konzultációt követően digitálisan megterveztük a fogászati héjak prototípusát. Ennek a számítógéppel tervezett, precíz 3D-s mintának köszönhetően Petra már a fogászati kezelés előtt láthatta, milyen lesz az új mosolya.

A Differental fogorvosi rendelőben rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ne csak beszéljünk róla, milyen lesz a végeredmény, hanem tegyük azt a páciens számára láthatóvá sőt, ha lehet, kézzel foghatóvá is.

E.max kerámia héj – Láthatatlan titok

Petra az E.max héjkerámia fogpótlást választotta, mert ez a porcelán héj típus rendkívül vékony, alig vastagabb egy kontaktlencsénél. A kezelés során minimális ép foganyagot kell eltávolítani, és az eredmény megkülönböztethetetlen az eredeti fogtól.

 

Petrának a színválasztásnál fontos volt a természetesség, nem szeretett volna a hollywood-i sztárokra jellemző csempefehér színt, de az eredetinél egy kicsit fehérebb fogakra vágyott. Az elkészült árnyalat tökéletesen visszaadta a kéréseit!

A teljes fogászati kezelés néhány napot vett csak igénybe, így Petra álma sokkal rövidebb idő alatt teljesült, mintha belevágott volna egy évekig tartó fogszabályozásba. Petra elégedetten hagyta el a rendelőt, és hálás volt a sikeres kezelésért, hiszen sokkal magabiztosabbá vált új mosolyával.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

4 + 6 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu