Varga Piroska azért kereste fel a Differental Fogorvosi Rendelőt, hogy egy régi álmát váltsa valóra. Pirost ismerhetitek a képernyőről: több népszerű műsor szereplője, így számára a harmonikus mosoly kiemelten fontos tényező. 

Páciens adatok

Páciens: Piros

Életkor: 27 év

Kezelőorvos:  Dr. Nagy Zsolt, fogszakorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

 

Pirost hosszú ideje zavarták a foltos, egyenetlen és eltérő színű fogai. A foltos fogak hátterében sokszor genetikai tényező áll: hiába a tudatos szájápolás és rendszeres fogászati kontroll, a fogak formája és színe csak mosolyszépítő eljárással alakítható. Piros belátta ezt, ezért úgy döntött, hogy Dr. Nagy Zsolttal, a digitális és esztétikai fogászat specialistájával újratervezteti a mosolyát! Nem szerette volna lecsiszoltatni az egyébként egészséges fogait, ezért a fogfeltöltés nevű eljárás mellett döntöttünk. 

A kezelést megelőzte egy fogkő-eltávolítás, illetve pár helyreállító kezelés, mert tartós eredményt csak teljesen egészséges körülmények között tudjuk biztosítani. Ennek miértjéről itt írtunk hosszabban!

Mi az a fogfeltöltés?

A fogfeltöltés segítségével a saját fogsorának csiszolása nélkül értük el a magabiztosabb mosolyt. A fogfeltöltés egy innovatív kezelés, alig pár rendelőben érhető el itthon. Mivel a klinikánk egyik fő profilja az esztétikai fogászat, így számos mosolyszépítő kezelést kínálunk a hozzánk fordulóknak: a porcelán és direkt héjak mellett fogfeltöltést is.

A csiszolásmentes héj technika legnagyobb előnye, hogy:

  • teljesen fájdalommentes eljárás
  • árban kedvezőbb, mint a porcelán héj
  • közel azonos eredményt tudunk elérni a fogfeltöltéssel, mint a kerámia héjakkal
  • könnyen javítható, ha valamilyen okból megsérülne az elkészült fog
Fogfeltöltés előtte-utána: VV Piros átalakulása

Milyen élményekkel távozott Piros a fogfeltöltés után?

Piros minden alkalommal félelem nélkül, mosolyogva lépett be a rendelőbe. Pár ülés alatt megvalósítottuk azt, amire évek óta vágyott: egy harmonikus, szép, természetes mosolyt.

Így írt rólunk a közösségi oldalain: „Köszönöm, hogy egy régi vágyamat segítettek megvalósítani! Végre merek többet mosolyogni”

Ezúton is köszönjük a megtisztelő bizalmat! Sok sikert kívánunk Pirosnak a jövőben! Reméljük, minden célját úgy tudja majd elérni, ahogy a mosolyszépítés sikerült neki – könnyedén, mosolyogva!

Fogfeltöltés előtte-utána: VV Piros átalakulása

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 13 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat: