Valentin azért kereste fel rendelőnket, mert szerette volna mosolyát hollywoodivá varázsolni. Zenészként, színpadon állva fontos volt számára, hogy mosolya hibátlan legyen.

Hiányzó fog pótlása fogászati implantátummal

A mosolyszépítő kezeléseket megelőzte egy funkcionális lépés: a hiányzó fogakat fogászati implantátumokkal pótoltuk. Miért nem lehetnek hiányzó vagy rossz fogak a szájban, ha kerámia héjakat akarunk készíttetni? Dr. Nagy Zsolt ebben a cikkben foglalta össze az egészségügyi és esztétikai okokat. A fogimplantátumokat Dr. Nagy Pál implantológus és parodontológus fogszakorvos ültette be. Az eljárás teljesen fájdalommentes rutineljárás volt.

A beültetett fogimplantátumokra pár hónap gyógyulás után került fel a fémmentes, cirkónium hídpótlás. Valentinnak a régi, elszíneződött front töméseit kerámia héjakra cseréltük.

Az új, hibátlan mosoly tökéletes kiegészítője lesz páciensünknek a színpadon és a hétköznapokon is.  

Hibátlan mosoly kerámia héjakkal / Differental Fogorvosi Rendelő
Hibátlan mosoly kerámia héjakkal / Differental Fogorvosi Rendelő

Dr. Szanyi Barbara fogszakorvosunk egyik fő szakterülete a Valentin esetéhez hasonló, önbizalomnövelő front fog helyreállítások. A doktornő olyan alapos és művészi munkát végez, mintha miniatűr szobrokat készítene – egy kevésbé megszokott helyszínen. A doktornő a szép mosolyban nem ismer kompromisszumot – ez a most megosztott esetnél is jól látszik.

Hibátlan mosoly kerámia héjakkal / Differental Fogorvosi Rendelő

Hasonló problémával küzd? Keressen minket bizalommal:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

10 + 7 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu

Máskor is szeretne hasonló témákról olvasni? Kövesse munkánkat:

v

Hívj fel!

Útvonal

Bejelentkezés